Stroški dostave

Pošta Slovenije // 4,50 EUR. Strošek dostave za pakete z izdelki BARWA COSMETICS 500 gramov znaša 6,00 EUR, medtem ko je za pakete nad 500 gramov strošek odvisen od teže paketa.
Brezplačna poštnina // nad 80 EUR

Med postopkom naročanja lahko izbirate med dvema možnost ima dostave:

1. Dostava:
Če izberete dostavo preko Pošte Slovenije, vam bodo izdelke dostavili s paketno službo Pošte Slovenije ali vaš poštar. Paketi se dostavljajo na vaš naslov. V primeru, da vas med dostavo ni doma, boste prejeli obvestilo o prispelem paketu, s katerim ga lahko najkasneje v 8 dneh dvignete na vaši lokalni pošti. Paketi se običajno dostavljajo v dopoldanskem času. Če izberete dostavo preko Pošte Slovenije, vam bodo izdelke na vaš naslov pripeljala paketna dostava Pošte Slovenije oziroma vaš poštar. Če vas v času dostave ne bo doma, boste prejeli obvestilo o prispelem paketu, s katerim lahko najkasneje v 8 dneh paket dvignete na pošti. Paketi se običajno dostavljajo v dopoldanskem času, če vas po navadi takrat ni doma, si lahko paket naročite tudi neposredno v paketomatpaketnik ali na bencinski servis Petrol ali MOL in ga dvignete v času, ko vam ustreza.

2. Oseben prevzem:
Izberete lahko osebni prevzem, kar pomeni, da pridete po naročene izdelke na eno izmed naslednjih lokacij:

   - Skincare makeup store, BTC Ljubljana, Dvorana A (A7 vhod - levo)

   - Salon Orhideja v Velenju Naslov: Lipa 49, 3320 Velenje.


POMEMBNO: Za pošiljanje paketov na Hrvaško uporabljamo storitve DPD Pošte. Strošek dostave za pakete do 500 gramov znaša 6,00 EUR, medtem ko je za pakete nad 500 gramov strošek odvisen od teže paketa.

POMEMBNO: V primeru, da paket ni prevzet, vam bomo zaračunali stroške pošiljanja in vračila neprevzetega paketa.

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.