Nanorevit negovalna linija

Pri PAESE so več kot štiri leta raziskav in testiranj posvetili ustvarjanju inovativne linije Nanorevit. Nanorevit je prva linija ličil na trgu z dragocenimi negovalnimi in zaščitnimi lastnostmi, ki je obogatena s super sestavino - to je v nanostrukturo zaprto olje črnega ribeza. Olje črnega ribeza ima visoko vsebnost EFA, omega-3, antioksidantov in vitaminov. Zahvaljujoč inovativni in patentirani formuli prodre v globoke plasti kože, jo nahrani, vlaži in dolgotrajno obnavlja.

Učinki izdelkov linije Nanorevit so bili potrjeni s testi neodvisnega laboratorija. Linijo Nanorevit je navdihnila narava. Olje črnega ribeza je pridobljeno v ekološkem procesu ekstrakcije pri nizki temperaturi, kar omogoča pridobivanje izjemno čistega olja ob ohranjanju njegovih dragocenih lastnosti.

Ob nakupu kozmetičnih izdelkov moramo biti poleg sestavin pozorni tudi na simbole na embalaži, saj razkrivajo pomembne podatke o izdelku. Na kaj še morajo biti kupci pozorni?

Minimalni rok trajanja

Minimalni rok trajanja na embalaži kozmetičnega izdelka pomeni datum, do katerega izdelek, shranjen pod ustreznimi pogoji, ohrani svojo prvotno funkcijo in ostane varen za zdravje ljudi.

Po odprtju uporabno do

Simbol “po odprtju uporabno do” na embalaži pomeni, da ima kozmetični izdelek minimalni rok trajanja več kot 30 mesecev. Ob simbolu je navedeno časovno obdobje varne uporabe izdelka po odprtju, izraženo v mesecih in/ali letih.

Napotilo na priložene ali pripete informacije

Simbol “napotilo na priložene ali pripete informacije” pomeni, da:

– Varnostnih ukrepov, pomembnih za uporabnika, ni mogoče navesti na embalaži kozmetičnega izdelka zaradi velikosti ali oblike embalaže, načina pakiranja in podobno. Ti podatki so navedeni v neposredni bližini kozmetičnega izdelka, na priloženem ali pripetem listku, etiketi, traku, nalepki ali kartici.

– Sestavin ni mogoče navesti zaradi velikosti ali oblike embalaže, načina pakiranja in podobno, na embalažo kozmetičnega izdelka. Podatki o sestavinah so navedeni v neposredni bližini kozmetičnega izdelka, na priloženem ali pripetem listku, etiketi, traku, nalepki ali kartici.

Aktivni filtri

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.