Martin Lion parfumi

V naši ponudbi so parfumi blagovne znamke Martin Lion, ki je na evropskem trgu postala prepoznavna kot simbol visokokakovostnih nadahnjenih dišav. Naši izdelki so rezultat dela najboljših strokovnjakov v parfumski industriji, ki skrbno izbirajo sestavine za ustvarjanje edinstvenih dišavnih kompozicij.

Po vsem svetu je parfumerija priznana kot umetnost! Parfum in toaletna voda služita kot okras, z njuno pomočjo lahko poudarite svoje razpoloženje, poleg tega pa imata neverjetno moč: njihove arome zapeljejo, vzbujajo asociacije in obujajo spomine, z njimi podoživite nekoliko pozabljene, a vam nedvomno drage trenutke!

Pogosto je aroma parfuma izrazitejša od besed. Govori o tebi, te pritegne k sebi, ostane v podzavesti in se pojavi v njej, včasih povsem nepričakovano. Iščeš »tisto« aromo v oceanu vonjav okoli sebe in ko jo nenadoma najdeš, doživiš užitek.

 

Naša parfumerija vabi žensko k ustvarjanju, osvobaja jo konvencij, širi njene možnosti – navsezadnje lahko dišave menjate vsak dan! Ne posnemajte nikogar, igrajte po svojih pravilih, pozabite na težave in skrbi, uživajte življenje!

 

JAMSTVA KAKOVOSTI PARFUMERIJE MARTIN LION:

Francoske surovine

Potrjeno s potrebnimi higienskimi lastnostmi

Lepa draga steklenička *kot pri znanih svetovnih znamkah (super za darilo) in škatla zapakirana v folijo (kot pri dragih dragih parfumih)

Naše dolgoletne izkušnje

 

Pri nakupu tradicionalnih parfumov ne plačate samo za vonj, ki vam je všeč. Večina tega, kar porabite, gre za blagovno znamko in trženje. Naš cilj je s prodajo parfumov Martin Lion narediti različice dišav dostopne širokemu krogu potrošnikov.

 

Hkrati parfumi Martin Lion zagotavljajo 99,9% enako aromo za neprimerljivo nižjo ceno.

Aktivni filtri

Razpoložljivost: 3 Na zalogi

Zgornje note: mandarina, pomaranča, bergamotka, pomarančni cvet. Srednje note: jasmin, kusdumov les, ylang-ylang, turška vrtnica. Osnovne note: pačuli, fižol tonka, vanilija, beli mošus, vetiver.

Razpoložljivost: 2 Na zalogi

Zgornje note: bergamotka, kava, limona in mandelj. Srednje note: pomarančni cvet, iris, vrtnica, tuberoza, jasmin. Osnovne note: jantar, bela cedra, pačuli, zrna tonke, vanilija, beli mošus, kakav, kašmir, cimet, praline, sandalovina in vanilija.

Razpoložljivost: 3 Na zalogi

Skupina dišav: orientalska, gurmanska Zgornje note: bergamotka, mandarina Srčne note: pasijonka, breskev, marelica Osnovne note: pačuli, vanilija, čokolada, karamela Simbol čutnosti in glamurja, elegantna dišava F99 Icon of Glamour vam bo pomagala, da se boste počutili posebne

Razpoložljivost: 3 Na zalogi

Dišavna skupina: fougere, lesna Zgornje note: bergamotka, limona, breskev Srčne note: jasmin, potonika, pomarančni cvet Osnovne note: lesne note, odtenek mahu, mošus, ambra. Izjemen in dvoumen parfum U01 Good Feelings ima neverjetno magično moč. Zdi se, da privlači, vabi, omamlja. Edinstvena lesna kompozicija z opaznimi sadnimi in cvetličnimi notami se bo različno, a enako zanimivo razkrila tako na ženski kot na moškem

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.